Rioolwerk

Vandaag wat graafwerk rondom het huis gedaan, wat voegen onderin de muren die onder de weggegraven aarde vandaan kwamen bijgewerkt, wortels weggehakt en dat soort zaken voordat het zand ewrop komt, ik heb van al dat gegraaf een behoorlijke spierpijn!

In de middag kwam Andre en hebben we het laatste stuk riool vernieuwd, een lastig klusje omdat er een aansluiting op een oude betonnen rioolpijp uit 1950? gemaakt moest worden en de oude situatie ook een gemetselde put bevatte met daarop een antieke verroeste kolkdeksel dat allemaal gesloopt moest worden, lekker tussen de strontlucht prutsen. Het is prima gelukt maar zijn wel 3 uur bezig geweest.

Morgen komt de eerste lading zand als het loopt zoals we denken, het zand komt van de pier hier in Terherne, daar wordt een vaar-doorgang gegraven voor de nieuwe watervilla’s en het zand is voor een prikkie te koop, het loopt storm, iedereen schijnt hier wat met zand te doen te hebben, het is ook goed zand om te bestraten…zeggen ze.

1 comment

  1. wat wordt het een grote tuin als je alles bestraat hebt, leuk hoor maar wat een werk, geen wonder dat je stijf en stram bent….. doe voorzichtig aan ouwe bouwvakker hahahaha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *