50 jaar R4 !!

Een lange hete zomer, vakantie, klussen en de rest maar eerst….

…. weer even heerlijk op pad met de quatrelle! De Renault-4 viert z’n 50e jubileumjaar in ” la douce France” , samen met Anne Chris ga ik via Chaam ( bij Breda) waar we verzamelen en met zo’n 20 andere R4 tjes doorrijden naar Thenay, voor meer informatie zie http://www.4linternational.com/en/home

Dat wordt dus in colonne rijden richting Thenay, reuze benieuwd hoe dat zal gaan! We hebben wel eerst een tussenstop op de camping in Campix ( Saint leu d’ Esserent) om daarna door te gaan naar Thenay.

Maar het wordt wel één grote happening, op de heenreis met tientallen 4tjes door Parijs en dan door naar het festiviteitenterrein, uit heel europa hebben liefhebbers zich aangemeld.

Hopelijk blijft het redelijk weer, Anne en ik hebben een tentje om de nacht door te komen en dat is bij veel regen nooit een pretje, als het te gek word zoeken we een hotelletje! Na het feestgedruis, of al eerder ;-)… rijden we door naar Bedoin om daar na de tent-avonturen weer eens in een echt bed te slapen bij Och & John, het zwembad is daar klaar , nu het mooie weer nog!

2 comments

  1. heee francofieltje,, ik hoop dat het allemaal naar wens gaat en dat je nog een paar heerlijke dagen kunt meemaken met zwembad 🙂
    dat wordt alle dagen 20 rondjes????? veel plezier met elkaar!

  2. Nou, die eerste dag was het dus rotweer, maar dat is nu voorbij. Ik hoop dat je onderweg de tijd en de mogelijkheid hebt om te vertellen hoe het allemaal ging en foto’s te laten zien. We zijn benieuwd!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *